ODLUKA O STAVLJANJU NA JAVNI UVID PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE CIVLJANE ZA RAZDOBLJE 2014. – 2020. GODINE (NACRT)

Na temelju članka 22. Zakona o održivom gospodarenju otpadom („Narodne Novine" 94/13), Općinski Načelnik donosi

ODLUKU
O STAVLJANJU NA JAVNI UVID PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE CIVLJANE ZA RAZDOBLJE 2014. – 2020. GODINE (NACRT)

Općina Civljane je sukladno članku 21. Zakona o održivom gospodarenju otpadom („Narodne novine 94/13) izradila Plan gospodarenja otpadom Općine Civljane za razdoblje 2014.- 2020. godine.

Ovim putem Općina Civljane obavještava zainteresiranu javnost o stavljanju na javni uvid nacrt Plana.

Plan gospodarenja otpadom Općine Civljane bit će postavljen na službenoj web stranici općine. Javni uvid će trajati 30 dana od dana objave ove odluke i u tom razdoblju molimo zainteresiranu javnost da dostave sve svoje primjedbe i prijedloge koje će biti uzete u razmatranje tijekom daljnjeg postupka donošenja Plana gospodarenja otpadom Općine Civljane. Nacrt Plana gospodarenja otpadom Općine Civljane biti će izložen u prostorijama Općine Civljane svakim radnim danom u vremenu od 9 do 14 sati.

Svoja očitovanje, mišljenje, primjedbe i prijedloge možete upisati u knjigu primjedbi uz izloženi Plan gospodarenja otpadom tijekom cijelog razdoblja javnog uvida. Pisana očitovanja, mišljenja, primjedbe i prijedloge na nacrt Plana moraju biti čitko napisana, uz ime i prezime, te adresu podnositelja.

Ako se u navedenom roku ne dostave očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe smatrat će se da su isti suglasni sa izloženim nacrtom Plana.
Načelnik
Petar Preočanin, v.r.


Nacrt možete preuzeti OVDJE.


Nalazite se ovdje: Home Aktualnosti ODLUKA O STAVLJANJU NA JAVNI UVID PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE CIVLJANE ZA RAZDOBLJE 2014. – 2020. GODINE (NACRT)