Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Natječaj za vježbenika – Komunalni redar

Natječaj za za prijam vježbenika u službu u Općinu Civljane, Jedinstveni upravni odjelradi osposobljavanja za obavljanje poslova komunalnog redara(1 izvršitelj), na određeno vrijeme od 12 mjeseci

Na temelju članaka 17., 19. 85. i 86. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08, 61/11, 4/18 i 112/19) – u daljnjem tekstu ZSN) i Pravilnika o unutarnjem redu Općine Civljane („Službeni vjesnik Šibensko-kninske županije“, broj 14/20), a sukladno Planu prijama u službu za 2021.godinu („Službeni vjesnik Šibensko-kninske županije“, broj 2/21), pročelnica po ovlaštenju Općinskog načelnika za obavljanje poslova pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Civljane raspisuje JAVNI NATJEČAJ za prijam vježbenika u službu u Općine Civljane, Jedinstveni upravni odjel radi osposobljavanja za obavljanje poslova komunalnog redara(1 izvršitelj), na određeno vrijeme od 12 mjeseci.

Natječaj je objavljen u „Narodnim novinama“ broj 26 od 12. ožujka 2021.godine, a prijave na natječaj se podnose u roku 8 dana od objave u “Narodnim novinama”.

OBAVIJEST KANDIDATIMA – VJEŽBENIK- REFERENT-KOMUNALNI REDAR

Javni natječaj – NN 26/2021
Javni natječaj
Obavijesti i upute

4 Comments

  • What i don’t understood is in truth how you’re no longer actually much more neatly-appreciated than you may be right now.
    You’re very intelligent. You realize therefore significantly in terms of this subject,
    produced me personally believe it from numerous varied angles.
    Its like men and women are not interested except it is one thing to do with Woman gaga!

    Your personal stuffs great. All the time take care of it up! xj (Madge)

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Skip to content